2,5 sobno stanovanje na Rudniku v Ljubljani

(Kliknite na puščice levo - desno za ogled vsebine)

zelo prijetno, svetlo stanovanje v mirni soseski, s prijaznimi sosedi. Stanovanje je 2,5 sobno bruto velikosti 64m2 in mu pripada pokrito parkirno mesto. Sestoji se iz predsobe, kopalnice, dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, spalnice, kabineta, shrambe in balkona. Razporeditev prostorov je odlična.

V bližini so vrtec, šola, nakupovalno središče, lekarna, banka, pošta ter postaja za mestni bus ter izvoz na obvoznico. Do centra mesta je samo 10 minut vožnje s kolesom. Lokacija je odlična tudi zaradi narave – zraven sta Golovec in Pot spominov.

Stanovanje je kvalitetno narejeno, z velikimi okni, protivlomnimi vrati, optičnim internetom, lastno plinsko pečjo in dvema klimama. Zaradi učinkovite izolacije se sosedov ne sliši.

Stanovanje je v prvem nadstropju dvonadstropnega bloka z dvigalom. V bloku je samo 13 stanovanj. Balkon je prijeten, ker je pod njim zelenica in ni parkirišča.

Smo prvi lastniki stanovanja, ki je bilo zgrajeno leta 2008.

Dnevna soba

Dnevna soba je svetla in prijetna ter ima izhod na balkon. Razporeditev prostorov je zelo praktična. Prostor se nadaljuje v kuhinjo z jedilnico.

Z druge strani je dostop do predsobe. Tu vrat ni, zato je v stanovanju občutek prostornosti in pretočnosti. Klimatske naprave poleti skoraj nikoli ne uporabljamo, saj je tudi v veliki vročini v stanovanju prijetna temperatura.

Kuhinja z jedilnico

Kuhinja z jedilnico je tudi, tako kot dnevna soba zaradi velikih oken svetla. Zraven kuhinje je kabinet.

Pogled iz kuhinje in kabineta

Spalnica

Spalnica ima dva velika okna ter ima izhod na balkon. Klimatska naprava je tudi v spalnici. Po meri je izdelana vgradna omara.

Kabinet

Kabinet, v katerega se pride iz kuhinje, je uporaben tudi kot otroška soba ali spalnica. Sedaj imamo v njemu pisarno.

Predsoba in shramba

Predsoba je razgibana in nudi prostor za vogalne velike omare. Vrata so protivlomna.

Kopalnica

V kopalnici sta tudi etažna plinska peč in pralni stroj.

Balkon

Balkon je simpatičen in praktičen. Pod balkonom je zelenica. Izhod z balkona v spalnico in dnevno sobo.

Tloris stanovanja

Opomba: zaradi boljše izkoriščenosti prostora, smo vrata od kabineta že v času gradnje prestavili iz dnevne sobe v kuhinjo.

Skupna površina stanovanja je 64,87 m2, prodajna površina 61,85 m2 (terasa se šteje polovično), od tega:

» dnevna soba 15,98 m2
» kuhinja z jed. 9,08 m2
» spalnica 11,35 m2
» kabinet7,22 m2
» hodnik 7,40 m2
» kopalnica 4,78 m2
» shramba  3,03 m2
» terasa 6,02 m2

Lokacija

Šest vila-blokov naselja Knezov štradon leži med Jurčkovo cesto in Knezovim štradonom, na območju Rudnika. Soseska je mirna, okrog bloka so same hiše.

V bližini so vrtec, šola, nakupovalno središče, lekarna, banka, pošta ter postaja za mestni bus ter izvoz na obvoznico. Do centra mesta je samo 10 minut vožnje s kolesom. Lokacija je odlična tudi zaradi narave – zraven sta Golovec in Pot spominov.

Cena

Cena: 600 EUR/mesec plus stroški (poleti 150 EUR, pozimi 250 EUR)

Share with others:

Powered by pllop.it

Share on

Embed in a website

Get the embed code